2014 brute 750 runs for 3-5 seconds - MudInMyBlood Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 10-27-2019, 06:18 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
 
2014 brute 750 runs for 3-5 seconds

Hello guys new to site. I have a 14 brute 750 and it will fire up and run for a few seconds the shut off just like you hit the kill switch. It will not start again until i turn key off and then back on. I have checked the tip over switch and that is all good. Have also checked the ignition switch grey wire and have got 6 volts going to cdi so that should be good. Any other input or ideas that could help me? Thanks in advance!
Ron Willey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 10-28-2019, 07:42 AM
Forum Admin.
 
Polaris425's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Tuscaloosa, Al
Posts: 15,307
Images: 77
         
Sounds electrical, but I'm stumped as to where to start.


MIMB - The REAL "Brute Central"
  • Sold: '00 Polaris Xpedition 425
  • Sold: '86 Honda 350X Trike
  • Sold: '00 Polaris Scrambler 500 4x4
  • Sold: '07 Brute 750
  • Sold: 2011 Camo LE TeRyx
  • New: 2019 Sportsman 570 EPS


www.MudInMyBlood.com We Have a Thread for That...
Polaris425 is offline  
post #3 of 6 Old 10-28-2019, 05:21 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
 
I am stumped as well. It has a new fuel pump about 2 months old. Fresh battery at the same time. It never acted up while riding. Just parked it then the problem started when i wanted to go for another ride. I have dielectric grease everything as well.
Ron Willey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 10-28-2019, 05:27 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
 
It also sounds fine for the few seconds that it does run.
Ron Willey is offline  
post #5 of 6 Old 10-30-2019, 11:04 AM
Newbie
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
 
This may be out of left field but disconnect the regulator. If it is spiking it will shut off the ECU high voltage shut down. It takes turning it off and back on to reset it.
Quintin is offline  
post #6 of 6 Old 10-30-2019, 12:35 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 4
 
I will try that later tonight and let you know how it goes
Ron Willey is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the MudInMyBlood Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome