Brute Force (Prairie) Help - MudInMyBlood Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 11-27-2019, 04:35 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
 
Brute Force (Prairie) Help

New member to the site...but not so new to Kawisaki’s....but new to this POS Prairie (I think it’s a Prairie). Mechanic by trade. Love this site by the way. TONS of useful info
Anyway...small issue...It’s partially been touched on in previous posts I’m sure, but couldn’t find anything
650...belt light flashing....2wd and 4wd flashing. Limp mode...
Couple things though...1-NO grey and black plug to perform reset procedure...trust me , I’ve all but removed the entire harness.
2-the previous owner removed the front diff actuator motor and installed a manual actuator.
My question(s)....is there a way to do the “jumping” of the wires for the reset by finding the wires by color and jumping them anywhere....and if so,what color wires are they? And I know the flashing 2wd and 4wd light means the front actuator is throwing the “code” (or lights) but would the fact that the actuator is missing throw all the lights and put it in limp mode??
I’m at a loss here....(and have barely any hair left to yank out)
Thanks in advance
Cloak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the MudInMyBlood Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome