King Quad 750i Engine dies when turn in low speed - MudInMyBlood Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 02-06-2017, 01:40 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1
 
King Quad 750i Engine dies when turn in low speed

Hi My name is Tasos and I am from GREECE
I am a Mechanic
I am working with one 2009 LTA 750i trying to fix a problem


Engine dies when the push the handlbar just a litle in low spead maybe under 35 to 40 kilometers
At 5 to 15kil the engine dies and blocks the tires
Oner 15kil to 35 engine dies and start again
same thing happens and when the speed is zero...
Over 40 kil evrything works property...


I replace EPS control unit after service manual chek following trobel shooting Line and resolts same
problem cod true Suzuki diagostic System SDS is TDC C1122 check and eraesed
Tork sensor checked
Speed sensor checked
Engine speed check and replased with other good one


Problem is still there ...eny idea....


or someone with same problem???


Thank you
Tasos is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-06-2017, 02:32 PM
Rollin' Deep
 
Join Date: Oct 2016
Location: north louisiana
Posts: 399
 
Is there a ground wire to ground the handlebars?? Or maybe the handlebars are pinching a wire to the kill switch when you push on them...
johnny ukelele is offline  
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the MudInMyBlood Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2013 Suzuki King quad lift kit King9243 Suzuki 0 10-29-2016 10:39 PM
Need help with a 2006 king quad 700 clicking sound in the front output shaft Jason brown Suzuki 0 03-07-2016 09:51 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome