09 FI Brute 750 help! - MudInMyBlood Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 11-26-2018, 03:28 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
 
09 FI Brute 750 help!

Hey Gents,

My brute started sputtering, and wouldn't go more than 30mph. I replaced the fuel pump, Spark Plugs, and sonic cleaned the injectors. Now it won't start on its own but will with a bit of starting fluid but quickly dies. It has fire, fuel pressure, and all fuses are good. No lights on the dash, and no codes? I am at a loss what am i missing? Thanks for any replies for help.
Preston Mason is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the MudInMyBlood Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'08 brute force needs frame, will '05 frame work? Kyle Brandes Kawasaki 1 11-20-2018 07:10 AM
2008 Brute Force Popping and Sputtering DanOMite Kawasaki 9 09-20-2018 10:09 AM
Brute case damaged options? MoparTyson Kawasaki 1 12-02-2017 07:26 PM
09 Brute Force 750 running rough fastlane02ss Kawasaki 3 07-27-2017 10:41 AM
08 brute force 750 help needed! Kawi gang Kawasaki 14 02-27-2016 07:29 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome