Mud in My Blood Forum banner

backfire

  1. Kawasaki
    I finally got my 2005 brute running after doing a lot of mods and common prob fixes for the brute and snorking it . I have these little screens that go over the snorkel . It will start to back fire and run like **** if I keep it on if I take it off it runs fine meaning there a air blockage so i...
  2. Kawasaki
    I have a newly acquired 2008 750i brute force and it came with the a seemingly small problem but is turning out to be widely unsolved. My machine turns over no problem it idles great and has full power for a few minutes but then I get half to a quarter throttle and it sputters and backfires a...
  3. Kawasaki
    so i just snorkeled my brute, i got a new belt in it and around midrange after she warms up a bit i get a bit of backfiring and sputtering, any ideas?
  4. Kawasaki
    Have an 08 brute force 750i 4x4 fuel injected. bought used in 2010. changed oil, ran great. use it at the four wheeler park in March and again in december for 3 weeks hunting. Parks in the garage and get run .3 miles down the bayou and back once every 3 weeks. have marine grade Stabil in the...
  5. Kawasaki
    i just got my hands on a 07 650i brute force. well dude i got it from said it had a new stator and had been rewired. according to the dash screen it only has 350 mines. well i got it home and i found that the front cylender has a little less compression than the rear. also i have a good bit of...
  6. Kawasaki
    Hey all. Looking for help with my newly purchased used Brute. After i first start it up it runs great. After 2-3 minutes when I attempt a WOT run I can only get about 25mph out of it and a bunch of backfiring. Here's the interesting thing. If I shut it down and then immediately turn it back on...
Top